Подаръците, които се помнят!

Да, факт е, че не е нужен празник, за да покажете отношението и привързаността си към някого, но все пак погледът към календара ви напомня, че наближава денят, в който всички магазини са заляти със сърца и цветя. Това обаче не е желаният сценарий, защото вие не правите клиширани подаръци, а искате да изпъкнете с нещо, което да олицетворява любовта ви и да бъде стойностно като самата нея...

Подарък, който има послание. Това търсите. Искате да изразите емоциите си дори и без думи. И знаете как да го постигнете с един клик в сайта на http://macoinsgold.eu/bg/. Там винаги намирате подходящи идеи за рождени дни, годишнини, сватби и кръщенета под формата на златни и сребърни монети или медали. Дори и за по-сантиментален празник като Св. Валентин също има нещо подходящо: сребърна монета „Английска роза” (http://bit.ly/1ORlXub), ако искате да подарите цвете по оригинален и запомнящ се начин или сребърен медал „Небесен ангел” (http://bit.ly/1LaapwR), ако искате да накарате половинката си да се почувства специално.

От една страна ангелът символизира добротата, която виждате в нея, а от друга е и пазител и закрилник, от какъвто има нужда любимият човек.

Подарък, който има стойност. Идеята да се спрете на монета или медал е оправдана и по тази причина. Жестът за празника е най-важният, но след като той отмине много често подаръците остават като украса на някой шкаф, биват забравяни, употребявани и изхвърлени. В този случай това няма как да се случи. Среброто (или ако сте предвидили по-голям подарък - златото) не се износва или изхабява и никога не губи своята стойност.

Подарък, който е непреходен. Още едно послание, което влагате в този жест. Пожелавате си любовта да е със здравината и устойчивостта на този метал - неподвластна на времето. Монетите и медалите са предмети, които винаги се пазят и са част от семейните ценности, които често се предават на следващите поколения. Може би някой ден децата ви с усмивка на уста ще разказват романтичната история на този медал, която е започнала в една студена февруарска вечер...

Сигурно сте казвали на половинката си, че е въплъщение на невинността и добротата, че винаги искате да я пазите и закриляте. Думите са важни, но те бързо отлитат. Написаното остава, а в случая можете да замените думите с красиво и символично изображение, което да напомня всеки ден за топлите чувства, с които е подарено.

Винаги следвате максимата, че не е важно какъв подарък правите, а какво искате да кажете с него. Затова предложенията на „Macoins Gold” винаги са вашето изразно средство, с което изненадвате, вълнувате и правите добро впечатление. И кога, ако не на празника на влюбените имате по-голяма нужда от това?