МЕДАЛИ С НЕПРЕХОДНИ ПОСЛАНИЯ!

Всеки подарък е знак на внимание и обич, всеки подарък е ценен. Но има такива, които отговарят на това определение и в прекия, и в преносния смисъл на думата. Добър пример са медалите, изработени от злато или сребро, които могат да бъдат не само жест, не само израз на смисъл и пожелание, вложени в тях, но и предмет с голяма стойност.

Когато въпросът „Откъде?” е излишен...

Спрели сте се именно на медалите като по-специален и оригинален подарък. Случаят изисква да се обърне внимание на неговото качество и изработка и неслучайно търсенето Ви отвежда до Macoins Gold (http://macoinsgold.eu). Това е мястото, от което спокойно може да закупите както златни, така и сребърни медали и инвестиционни монети. Медалите се произвеждат с най-модерните технологии и от най-висока проба злато и сребро.

Монети или медали?

Когато става въпрос за инвестиция, отговорът е ясен. Монетите са тези, които са приети за тази цел от финансовите организации и пенсионните фондове. Но и когато правите подарък трябва да имате предвид, че макар и да изглеждат по същия начин, медалите нямат номинал като монетите. Те имат други предимства, които ги правят предпочитан избор когато искате да оставите траен спомен във времето и в сърцето на някого.

„Скритите послания”

„Света Богородица с младенеца” е медал, който изобразява Божията майка - покровителка на дома, семейството, майките и децата. Един такъв подарък може да e подходящ както за семеен празник, за членове на семейството, така и за лични поводи. С него се отправят пожелания за благословени и щастливи дни на най-близките хора. Друг медал, свързан с посланието за закрила е „Исус Христос на кръста”.

„Свети Георги” символизира силата и е считан за закрилник на смелите и покровител на войниците. Освен за подарък на хората, които носят неговото име, той е подходящ за случаите когато трябва да се вдъхне сила за справяне с житейските препятствия.

Медалът, който е най-подходящ подарък за всеки търговец, банкер, финансист, моряк или изследовател е „Свети Николай Чудотворец”. Той е символично пожелание за материално благополучие и просперитет.

За хора, които преминават през трудности и които не трябва да губят вярата си, подходящ подарък е медалът „Света Мария Магдалена”. Тя е тази, която носи благата вест за Възкресението.

Всеки има свой ангел пазител и това желание за сигурност и закрила е в основата на символиката, вложена е медала „Небесен ангел”. Появата на ангелите винаги вещае добри новини и медал с подобно изображение напомня на притежателя му за невидимата сила, която винаги го води към по-добри и успешни пътеки.

Когато подарявате златен, сребърен или позлатен медал на Macoins Gold, Вие не впечатлявате само с неговата стойност, а преди всичко с посланието, което носи той. Върху медалите са изобразени светци и ангели, които се материализират върху най-подходящия за целта материал – благородните метали. Тяхната устойчивост и здравина са символ на непреходността на добрите пожелания, с които те се подаряват.